Tryggt att vetaTryggt att vetaNyheterKampanjvarorTopplistaBjörnchansen
Busbjörnen - Leksaker på nätet
Välj grupp:

Vinterleksaker

(42 artiklar)
Rea-17 %STIGA Snowracer Curve SX PRO
STIGA Snowracer Curve SX STIGA Snowracer Curve SX PRO är den enda snowracer från Stiga som har ett styre istället för en ratt, för att kunna utföra extra häftiga stunts. Ramen är kraftigt förstärkt för a..
1 195kr995 kr
Rea-25 %Stiga Snowkick Röd
Stiga Snowkick Smart och rolig nyhet från Stiga, Snow Kick. I det stora hela så är det en sparkcykel där hjulen har ersatts med skidor. Fungerar bra som transportmedel på vintern. Det krävs bal..
395kr295 kr
Rea-25 %Stiga Snowkick Black
Stiga Snowkick Black Succén Stiga Snowkick fortsätter efter lanseringen 2012. Den här snygga modellen har svart ram med orange detaljer samt svarta handtag och skidor. Modellens bas påminner om en va..
395kr295 kr
Rea-17 %STIGA Snowracer FSR GT Grön
STIGA Snowracer FSR GT Grön Snygg snowracer curve i GT-utförande. Det vill säga med stötdämpare fram, automatiskt dragsnöre, kraftiga bromsar samt med hela Curve-tekniken. Alla skidor är av twintip-utförand..
1 195kr995 kr
Rea-7 %STIGA Snowracer Classic Gul
STIGA Snowracer Classic Gul Den klassiska Snowracern från Stiga med en robust ram, säkerhetsratt , dubbla fotbromsar och en styrfjäder som gör att snowracern automatiskt stannar om du skulle ramla av. Som v..
749kr699 kr
Rea-25 %Stiga Snowkick Lime Grön
Stiga Snowkick Lime Grön Succén Stiga Snowkick fortsätter efter lanseringen 2012. Den här snygga modellen har en lime-grön ram med svarta handtag och skidor. Modellens bas påminner om en vanlig sparkcyke..
395kr295 kr
Vinterleksaker pulkor snowracer

Vinterleksaker

Här hittar du alla leksaker för vintern. De populäraste vinterleksakerna är Stigas proffsiga snowracers. Här finns även stjärtlappar, miniskidor och pulkor. Snabba leveranser, endast 1-3 dagar.

Inga produkter>>Visa varukorg
Leverans till jul
Leksaksbutik Katrineholm
Omdömen PricerunnerOmdömen PrisjaktFacebook

 

Köpa snowracer, pulka eller andra vinterleksaker

Hos Busbjörnen finns ett brett sortiment av allt som hör vintern till. Mest populärt i denna kategori är Stigas snowracers. Dessa roliga vinterfordon håller en mycket bra kvalité och kan återanvändas år efter år. Stiga är också bra på att underhålla sina produkter och det går att hitta reservdelar även till en åldersstigen snowracer idag.

Pulkor, snowracers och adventskalendrar hör julen till. Många barn förknippar ju också vintern med julafton när tomten ska komma. Hos Busbjörnen hittar du alltid ett stort utbud. Vi har massor av bra julklappstips med bra och roliga produkter.