Tryggt att vetaTryggt att vetaNyheterKampanjvarorTopplistaBjörnchansen
Busbjörnen - Leksaker på nätet
Rea-20 %Stiga Air Scooter 16 tum SA Svart
Stiga Air Scooter 16 tum SA Svart Med denna sparkcykel kan du skryta för det är inte alla som har en sparkcykel med aluminiumfälgar! Den har även en bekväm ståplatta och stora luftfyllda däck som gör det möjligt ..
1 990kr1 599 kr
Slamm Fury Grön
Slamm Fury Grön Trick Sparkcykel Toppmodellen från Slamm, Fury. En trickcykel med maximal prestanda!
1 795 kr
Rea-11 %Stiga Air Scooter 16 tum Vit
Stiga Air Scooter 16' White Med denna sparkcykel kan du skryta för det är inte alla som har en sparkcykel med aluminiumfälgar! Den har även en bekväm ståplatta och stora luftfyllda däck som gör det möjligt ..
1 349kr1 199 kr
Sparkcykel sparkcyklar

Sparkcyklar

Sparkcyklar är både bra och populära! Istället för att ta med en stor och klumpig cykel kan man enkelt få med en liten ihopfällbar sparkcykel. Dessutom är det ju mycket roligare. Du får träna balansen och använda en sparkrörelse för att få upp fart.

Trick sparkcykel

Trenden med trickcyklar har exploderat under 2012 och 2013. Intresset för att köra trick-sparkcykel växer för varje dag och fler och fler blir intresserade. Vi säljer bland annat storsäljaren Stiga Trickcykel TX till ett superpris. Men också kända märkes-cyklar som Madd och Slamm för dig som vill ha det bästa!

2 hjul

Barnen bör vara ca 3 år innan de kan köra runt själva på en 2-hjulig sparkcykel. En del barn lär sig tidigare och en del senare. Det krävs en del motorik och balans för att det hela ska fungera bra. Sparkcykeln är ett väldigt bra sätt att träna balansen innan man ger sig på en riktig cykel.

3 hjul

En trehjulig sparkcykel fungerar redan från 1,5 - 2 år. Den står relativt stadigt och med ett bra handtag att hålla i. Svårigheten ligger i att den rullar och barnet måste förstå hur de ska hantera detta. Sparkcyklar med 3-hjul rullar dock betydligt sämre än en 2-hjulig just för att det är mindre barn som dessa är tänkta för. Men använd hjälm! Barnen säkerhet går alltid först!

Inga produkter>>Visa varukorg
Omdömen PricerunnerOmdömen PrisjaktFacebook

Sparcyklar hos Busbjörnen

Hos Busbjörnen hittar du mängder av Sparkcyklar att välja bland. Vi har en sparkcykel för just ditt behov.

Trick Sparcykel
Hos Busbjörnen hittar du mängder av trick-sparkcyklar för körning i ramp eller på parkeringen. Här finns de populäraste märkena Madd, Slamm men också högkvalitátiva trickcyklar från Stiga till ett lägre pris. Vi har sparkcykeln som du önskat dig!

Sparkcykel för barn
Vi har massor av fina sparkcyklar från Stiga som passar för barn. Med bra rull, hållbar stomme och snygg design ger det en trygg och bra produkt som är mycket prisvärd. Hos oss hittar du också enklare sparkcyklar med tre hjul, för de lite mindre barnen. Välj bland Spindelmannen, Mimmi Pigg, Cars och många andra snygga sparcyklar.

Eldriven sparkcykel
Nu finns det också möjlighet att köpa en eldriven sparkcykel. Det är mycket praktiskt och fungerar helt enkelt bra som ett transportmedel, även om det också är väldigt kul att åka. Den nya lagen innebär att man får köra eldrivna fordon upp till 20 km/h på vanlig cykelbana, bland annat segway.