Tryggt att vetaTryggt att vetaNyheterKampanjvarorTopplistaBjörnchansen
Busbjörnen - Leksaker på nätet
Rea-15 %BRIO Dockvagn Combi Röd
BRIO dockvagn Combi Kombi Röd Kvalité från BRIO. Röd kombivagn. Kan ändras till både liggvagn och sittvagn. Liggdelen kan enkelt plockas ur precis som på en riktig barnvagn. Enkel att fälla ihop. Ställbart ha..
998kr849 kr
Rea-15 %BRIO Dockvagn Kombi Fuchsia
BRIO Dockvagn Kombi Fuchsia Snygg dockvagn från BRIO med alu-färgad ram och fräckt rosa tyg. Kombivagnen har en löstagbar liggdel och kan användas både som sittvagn och liggvagn. Dockvagnen är enkel att fäl..
998kr849 kr
Dockbilstol
Dockbilstol Bilstol så att även din docka kan åka säkert när ni ska ut och åka. Från 3 år.
199 kr
Rea-23 %Barbie Basic Docka
Barbie Basic docka Barbie basic docka som finns i 2 st olika utförande, en i rosa klänning med blommor och en i en vit klänning med blommor. Rekommenderad för barn över 3 år.
129kr99 kr
Bäddset
Bäddset Bäddset till docksäng eller dockvagn. Innehåller ett täcke och kudde med fint mönster.
119 kr
Rea-10 %Barbie Ultimate Puppy mobile
Barbie Hundbil Den ultimata hund Barbie bilen som har allt för en resa med barbies små hundvalpar. Den går att fälla ut och skapa en stor sällskapsplats med en rolig linbana åt hundarna och en ..
999kr899 kr
Evi Love bil
Evi Love Evi's bil I det här setet med Evi Love får du med en Evi docka, hennes bil och en liten hund kompis. Ej för barn under 3 år.
179 kr
Lundby elmix
Micki Lundby Småland Elmixen innehåller tre sladdosor, fem dubbla glödlampor och en transformatorsladd som behövs för att ansluta undervåningen till dockskåpet.
119 kr
Dockor

Dockor och dockskåp

Här hittar du dockor från många olika tillverkare. Bland annat Barbie-dockor, dockor från Happy Friend och de populära Lundby dockorna. Vi har även tillbehör till dockor, så som dockvagnar, matstolar, nappflaskor.

Barbie

De klassiska Barbiedockorna är fortfarande väldigt populära. Precis som det mesta som Matell tillverkar så är det genomgående hög kvalité och genomtänkta produkter. Barbie har den senaste åren kommit som film, och sortimentet av Barbie-dockor byts ut ständigt. Varje år byts ungefär halva sortimentet ut.

Steffi / Evi

För dig som gillar Barbie men tycker att de är lite för dyra så har Simba Toys en jättefin serie som heter Steffi / Evi. Steffidockorna är lika stora som Barbie, och även om de är lika så är det också en del skillnader. Den största är att Steffi satsar betydligt mer på roliga tillbehör. Nästan alla set med steffi innehåller en massa roliga tillbehör som husdjur, cyklar, vagnar, väskor osv, och det är ofta just tillbehören som barnen faktiskt leker med. Det bästa tipset är nog att blanda lite, för att få det bästa av båda.

Evi är Steffis lillasyster. Hon är lite mindre till längden och har massor av roliga set med t.ex hästar, cyklar mm. Ett bra komplement till leken.

Lundby dockskåp

Lundby är dockskåpets moder. Mickis storsäljare har funnits i mer än 50 år, och är forfarande lika populärt. Faktum är att dagens tillbehör passar utmärkt till ett dockhus från 1962. Genomgående bra kvalité. Så ska du köpa ett bra dockskåp som förmodligen vandrar i generationer så köp Mickis Lundby dockskåp.

Övriga dockor

Det finns en uppsjö av olika babydockor. Det finns både stora och små, mjuka och hårda, kille och tjej osv. Faktum är att i stort sett alla dockor fungerar utmärkt, då barnen ofta har dockan mer som ett substitut och faktiskt leker att den lever på riktigt. Det man ska tänka på att det barnen tycker är allra roligast är dockans alla tillbehör. Om det är barnets första docka se till att köpa ett set där det ingår lite småsaker som napp, kläder, nappflaska, tallrikar, skedar mm. Detta är alltid uppskattat!

Inga produkter>>Visa varukorg
Omdömen PricerunnerOmdömen PrisjaktFacebook

Köpa dockor och dockhus på nätet

Dockor är något som väldigt många barn tycker om att leka med. Det ligger nära till hands när barnen leker att de är mamma och pappa och tar hand om den lilla bebisen. Barnen älskar ju att härma sina idoler, med andra ord sina föräldrar. Att gå ut och gå med dockvagnen, att ge dockan mat eller att försöka söva dockan i den söta lilla spjälsängen. Redan i tidig ålder, från ca 15 månader, så förstår barnet att dockan är ett substitut för en riktig bebis och kan sätta sig in i rollen som förälder.

Barbie är ett av de populäraste varumärkena i kategorin dockor. Ett tryggt varumärke som har funnit väldigt länge och idag tillverkas av Mattel. Barbie är bra och tåliga dockor som fokuserar mycket på fashion, mode, natur och familjeliv. Barbie är en perfekt present som alltid går hem.

Lundby är ett av de största märkena på den svenska marknaden vad gäller dockskåp och dockskåpsmöbler. Lundby Småland är storsäljaren med ett brett utbud av möbler, inredning och tillbehör.