Tryggt att vetaTryggt att vetaNyheterKampanjvarorTopplistaBjörnchansen
Busbjörnen - Leksaker på nätet
Välj grupp:

Briojärnvägen

(50 artiklar)
Brio järnväg Briojärnvägen trä

BRIO Järnväg

 Finns det någon leksak som verkligen håller i generationer så är det BRIOs järnväg. Våra barn har precis fått den järnväg som jag själv lekte med som liten, och det skulle inte vara konstigt om den följer med i ytterligare en generation.

Den tillverkas i gediget trä, så varken tiden eller barnens hårda hantering räcker för att den ska gå sönder. Visserligen är det väl så att tågen och tillbehören både kan gå sönder och försvinna, men själva spåren håller i evigheter. Och tur är väl det för detta är en sådan leksak som kan användas både liten som stor. Barnen kan börja lära känna järnvägen redan vid 1,5 års ålder, men komemr också att kunna leka med den när de är 10 år.

Precis som med så många andra lekar så är detta en typ av äventyr som är så spännande även i verkligheten. När barnen får åka tåg de första gångerna så är det ungefär som om man som vuxen skulle få åka rymdfärja till månen. Så det är klart att det sedan är roligt att få fantisera och leka med tågen hemma på rummet. BRIOs järnväg är här för att stanna. Den har funnits i mer än 50 år och kommer att finnas länge framöver.

Inga produkter>>Visa varukorg
Omdömen PricerunnerOmdömen PrisjaktFacebook

BRIO Järnväg

Järnvägen från BRIO är en klassisker som aldrig dör ut. En träleksak med ett stort och bra lekvärde, samtidigt som leksaker i trä ger en helt annan kvalitétskänsla än dagens ofta plastiga leksaker. BRIO har också satsat på att skapa produkter som ligger med i tiden med bland annat snabbtåg, busscentraler och moderna godståg.

På senare tid har BRIO även kopplat i en serie med bilvägar som interagerar med järnvägen på ett bra sätt. Flera olika växlar och korsningar som ger upphov till många olika trafiksituationer som barnen får uppleva.

Välj bland vanliga klassiska trälok där barnet själv för anpassa fart och kontroll, eller välj de moderna batteridrivna loken som åker framåt eller bakåt av sig själv. Båda typerna är mycket uppskattade då barnen ibland vill leka med tåget själv och bestämma hur det ska åka och sakta in för att plocka upp passagerare. Eller då de vill sätta igång det batteridrivna loket med lampor på för att åka runt i ett släckt rum.

Hos Busbjörnen kan du köpa träleksaker av alla de slag.