Tryggt att vetaTryggt att vetaNyheterKampanjvarorTopplistaBjörnchansen
Busbjörnen - Leksaker på nätet
Välj grupp:

Billiga Leksaker

(249 artiklar)
Rea-20 %Klämlera Mermaid poop
Klämlera Mermaid poop Super rolig klämlera med glitter! Den är väldigt squishy-vänlig vilket är populärt. Du får med en burk som innehåller 40 gram. Ej lämplig för barn under 3 år.
49kr39 kr
Kläm Groda
 En rolig klämleksak i form av en goda. Kläm på den och den gapar och man kan se långt ner i halsen på den. Den är ca 8 cm lång.
55 kr
Kläm Haj
 En rolig klämleksak i form av en haj. Kläm på den och det kommer ut en hand eller fot ur munnen på den. Ca 11 cm lång. Ej lämplig för barn under 3 år.
49 kr
Jojo
Jojo Jojo i flera olika färger. Swinga den upp och ner för att trixa med den. För barn från ca 5 år. Levereras osorterat.
49 kr
Rea-41 %Pruttkudde 14 cm
Pruttkudde 14 cm En av de största klassikerna som finns på skojsidan. En gammal hederlig pruttkudde kan förgylla den allra tråkigaste dagen. Se till att planera skämtet väl så att den som sätter ..
49kr29 kr
Kläm Banan
Kläm banan Stressboll formad som en banan. Bananen är ca 18 cm lång. Ej rekommenderad för barn under 5 år.
55 kr
Rea-17 %Loppspel med grodor
Loppspel med grodor I det här spelet gäller det att få grodorna att hoppa så bra som möjligt. Du ska träffa en liten skål, i form av en fisk, och du får bara använda grodans hoppfunktion för att ham..
59kr49 kr
Rea-26 %Stickers Enhörningar
Stickers Enhörningar Över 30 st fina stickers med enhörningar och regnbågar på. Ej för barn under 3 år.
39kr29 kr
Diamant 5 cm
Diamant 5 cm Diamant som levereras i en transparant plastbox. Diamanten är ca 5 cm.
49 kr
Rea-22 %Stressboll 65 mm
Stressboll 65mm Den välkända stressbollen som ger en märklig, lugn och rolig känsla varje gång man klämmer på den. Bollen är hård men samtidigt jättemjuk, och följer dina fingrars rörelse när du..
89kr69 kr
Uggla Puffy
Uggla Puffy Uggla Puffy som du kan kasta med, klämma på, fånga och mycket annat. Kommer i roliga färgstarka färger men skickas osorterat.
45 kr
Brakaren
Brakaren Blås upp och placera vart som helst för att lura någon! Riktigt rolig skämtpryl som man kommer få många skratt ifrån.
29 kr
Rea-20 %Dig it out Fossils
Dig it out Fossils Gräv efter fossiler i detta roliga set! Boxen innehåller: 1 plastblock vilket har fossil bitar gömda i sig, 1 gräv verktyg, 1 borste, 1 påse att lägga fossiler i och ett informat..
49kr39 kr
Minibrakaren
Minibrakaren Minibrakaren är lillasyster till "Storbrakaren". Skillnaden är dock att Minibrakare är lättare att ta med sig för att lura folk ute på stan eller vart som helst!
22 kr
Stilett Kam
Stilett Kam En hårresande upplevelse innan det visar sig att stiletten bara är en harmlös kam! Ej lämplig för barn under 7 år.
59 kr
Rea-26 %Anteckningsbok 3D Bil
 Häftiga anteckningsblock i 3D med bilar som motiv.
39kr29 kr
Rea-26 %Anteckningsbok 3D Fjäril
Anteckningsbok 3D Fjäril Anteckningsbok med fin fjäril i 3D på framsidan. Finns i 4 olika utfäranden och skickas osorterat.
39kr29 kr
Rea-20 %Cykellampa Vit och röd
Cykellampa Flera färger Cykellampa som finns i flera olika färger. Röd, blå, gul eller grönt. Passar dom flesta cykelstyren.
49kr39 kr
Teaterdolk
Teaterdolk Bladet åker in i skaftet när du trycker denna emot något.
29 kr
Trumma 18 cm
Trumma 18 cm En liten trumma som är 18 cm. Du får även med 2 stycken trumpinnar.
59 kr
Rea-20 %Gatukritor 15-pack
Gatukritor 15-pack Förpackningen innehåller 15 st gatukritor. Tre stycken av varje färg, grön,  gul, rosa, blå och orange.
49kr39 kr
Handskakare
Handskakare Vrid upp! Skaka hand .. och njut av att se den hälsades händer vibrera utav något som känns som elstötar! Roligt skämt som man kan göra mot sina vänner.
53 kr
Kattklatt
Kattklatt Låtsas att katten har lämnat en överaskning någonstans i huset och överaska personen du försöker lura rejält!
22 kr
Magic snake
Magic snake  Skapa former med denna roliga leksak. Böj till den till en boll eller kanske en orm? Valet är ditt! Finns i olika färger men skickas osorterat.
49 kr
Rea-38 %Magnetbokstäver 36 st
Magnetbokstäver 36 st Bokstäver med magneter. Även svenska bokstäver som å,ä,ö.
79kr49 kr
Ninja Klibb
Ninja Klibb Lek och ha roligt med Ninja Klibb. Kasta på väggen och se han klättra ner. Från ca 3 år.
19 kr
Ormfrö 8 st
Ormfrö 8 st Lägg dessa små piller i pappas lilla saftglas och han kommer att tro att små (mycket små) ormar stirrar honom i ögonen.
45 kr
Sot-tvål
Sot-tvål Iställer för att bli ren blir man ännu smutsigare ju mer man tvättar sig med denna tvål. En klassiker från Butterick´s!
44 kr
Spion Penna
Spionpenna Skriv hemliga brev till varandra med denna spionpenna. När du skriver med den vita spetsen blir texten osynlig. Med det blå ljuset kommer den hemliga texten fram.
44 kr
Tub Ponny
Tub Ponny TOOBS® är samlingar av individuellt handmålade miniatyrkopior. Levande färger, professionellt skulpterade och noggrant detaljerade. TOOBS® är perfekta för utbildningsprojekt, res..
149 kr
Rea-20 %UFO Boll Ljud och ljus
UFO Boll Ljud och ljus Lek med denna UFO boll själv eller med dina vänner, testa olika sätta att hålla den tex. i handflatan, mellan två fingrar eller tillsammans med vänner. Den lyser och skapar ett k..
49kr39 kr
Agentpenna
Agentpenna Rolig agentpenna som du kan skriva osynligt med den spetsiga sidan och framkalla med den platta! Ej lämplig för barn under 7 år.
33 kr
Boll 6 cm
Boll 6 cm En ganska hård men mjuk boll som brukar vara populär hos bland annat djurägare som leksak att jaga efter.
39 kr
Insektsburk
Insektsburk Kom riktigt nära ditt favorit smådjur, denna burk har i locket ett förstoringsglas som kan ställas in till föstoring X 2 eller X 4. Detta ger möjlighet att studera de små djuren ..
49 kr
Rea-20 %Plånbok Vilda Djur
Plånbok Vilda Djur Plånboken är ca 7x10,5 cm stor. Den har ett mönster av vilda djur. Finns i olika utföranden och skickas osorterat.
49kr39 kr
Reflex Djur
Reflex Flour Djur Reflex med motiv av djur. Skickas osorterat. Önskas visst djur, ange detta i upplysningsfältet.
29 kr
Stikbot pets
Stickbot pets Få din fantasi att bli verklighet med dessa stikbot pets! Det är enkelt då det du behöver göra är att bara ta en bild på din stikbot pet och ladda hem gratis appen ZING studios s..
69 kr
Rea-20 %Studsboll 60 mm 1-pack
Studsboll 60 mm 1-pack Fin studsboll som finns i olika färger. Studsbollen är 60 mm i diameter. Levereas osorterat. OBS! Endast en pack ej fler som på bilden.
49kr39 kr
Sugproppen
Sugproppen Med denna dubbelsidiga supproppen sätter du lätt fast olika saker. Bör ej testas på lättirriterade människor. Ej lämplig för barn under 7 år.
14 kr
Billiga leksaker

Billiga Leksaker

Kvaliétsleksaker i all ära men ofta går det lika bra med små, roliga men billiga leksaker. Här hittar du klassiker som pruttkuddar, den klibbiga handen, slime och fina smycken. Barn tycker alltid om att få något nytt, och man behöver inte alltid köpa något dyrt. En enkel leksak för 29 kr fungerar jättebra som underhållning några dagar. Har man barn som lätt blir uttråkade kan det vara bra med några billiga leksaker undanstoppade, som man kan ta fram vid behov. En sommardag med spöregn eller när barnet är sjukt och hemma från dagis eller skola.

Varor med sammanlagd vikt på 500g kan beställas med brevfrakt, och kommer då oftast direkt hem i brevlådan. Annars skickas varorna med Postens postpaket och hämtas ut på ditt närmaste serviceställe.

Inga produkter>>Visa varukorg
Omdömen PricerunnerOmdömen PrisjaktFacebook

Billiga leksaker

Välkommen till Busbjörnens tips på billiga och roliga leksaker. Här kan du köpa leksaker som är roliga, billiga, nyttiga, läskiga och de flesta går att skicka som brev. Det innebär att fraktkostnaden blir endast 29 kr. Många av produkterna har en låg vikt så det går att få flera varor i samma leverans och fraktkostnaden blir inte mer är 29 kr. Så passa på och köp hem lite extra leksaker, det kommer alltid tillfällen då det är bra att ha något nytt att plocka fram. Det finns det som passar både liten och stor. 

Busbjörnens billiga leksaker är perfekta som presenter. En liten och billig present kan roa lika mycket som en stor. En present brukar alltid vara uppskattad. Här finns presenter som är populära och passar till barn, kompisar, vänner etc. Vår målsättning är att beställningar som inkommer före kl.14.00 packas och skickas samma dag och kan alltså levereras till mottagaren dagen efter beställning.

Busbjörnen är en trygg och säker leksaksbutik som har funnits i flera år. Vi levererar både stora och små leksaker till hela Sverige.