Tryggt att vetaTryggt att vetaNyheterKampanjvarorTopplistaBjörnchansen
Busbjörnen - Leksaker på nätet
Välj grupp:

Billiga Leksaker

(212 artiklar)
Populär!Kläm banan
Kläm banan Stressboll formad som en banan. Ej rekommenderad för barn under 5 år.
55 kr
Populär!Magic snake
Magic snake  Skapa former med denna roliga leksak. Böj till den till en boll eller kanske en orm? Valet är ditt! Finns i olika färger men skickas osorterat.
49 kr
Rea-41 %Pruttkudde 14 cm
Pruttkudde 14 cm En av de största klassikerna som finns på skojsidan. En gammal hederlig pruttkudde kan förgylla den allra tråkigaste dagen. Se till att planera skämtet väl så att den som sätter ..
49kr29 kr
Uggla Puffy
Uggla Puffy Uggla Puffy som du kan kasta med, klämma på, fånga och mycket annat. Kommer i roliga färgstarka färger men skickas osorterat.
45 kr
Rea-41 %Spiral Metall
Spiral Metall 6 st Spiral som kan vandra i trappor. Häftig exklusivare modell tillverkad i metall.
49kr29 kr
Teaterdolk
Teaterdolk Bladet åker in i skaftet när du trycker denna emot något.
29 kr
Diamant 5 cm
Diamant 5 cm Diamant som levereras i en transparant plastbox. Diamanten är ca 5 cm.
49 kr
Stikbot pets
Stickbot pets Få din fantasi att bli verklighet med dessa stikbot pets! Det är enkelt då det du behöver göra är att bara ta en bild på din stikbot pet och ladda hem gratis appen ZING studios s..
69 kr
Trumma 18 cm
Trumma 18 cm En liten trumma som är 18 cm. Du får även med 2 stycken trumpinnar.
59 kr
Brakaren
Brakaren Blås upp och placera vart som helst för att lura någon! Riktigt rolig skämtpryl som man kommer få många skratt ifrån.
29 kr
Handskakare
Handskakare Vrid upp! Skaka hand .. och njut av att se den hälsades händer vibrera utav något som känns som elstötar! Roligt skämt som man kan göra mot sina vänner.
53 kr
Rea-38 %Magnetbokstäver 36 st
Magnetbokstäver 36 st Bokstäver med magneter. Även svenska bokstäver som å,ä,ö.
79kr49 kr
Insektsburk
Insektsburk Kom riktigt nära ditt favorit smådjur, denna burk har i locket ett förstoringsglas som kan ställas in till föstoring X 2 eller X 4. Detta ger möjlighet att studera de små djuren ..
49 kr
Minibrakaren
Minibrakaren Minibrakaren är lillasyster till "Storbrakaren". Skillnaden är dock att Minibrakare är lättare att ta med sig för att lura folk ute på stan eller vart som helst!
22 kr
Actiongubbe
Batman actionfigur Batman-liknande actionfigur. Rörliga armar och ben. ca 12 cm hög. Prisvärd!
19 kr
Boll 6 cm
Boll 6 cm En ganska hård men mjuk boll som brukar vara populär hos bland annat djurägare som leksak att jaga efter.
39 kr
Ninja Klibb
Ninja Klibb Lek och ha roligt med Ninja Klibb. Kasta på väggen och se han klättra ner. Från ca 3 år.
19 kr
Reflex Djur
Reflex Flour Djur Reflex med motiv av djur. Skickas osorterat. Önskas visst djur, ange detta i upplysningsfältet.
29 kr
Sot-tvål
Sot-tvål Iställer för att bli ren blir man ännu smutsigare ju mer man tvättar sig med denna tvål. En klassiker från Butterick´s!
44 kr
Spion Penna
Spionpenna Skriv hemliga brev till varandra med denna spionpenna. När du skriver med den vita spetsen blir texten osynlig. Med det blå ljuset kommer den hemliga texten fram.
44 kr
Tub Ponny
Tub Ponny TOOBS® är samlingar av individuellt handmålade miniatyrkopior. Levande färger, professionellt skulpterade och noggrant detaljerade. TOOBS® är perfekta för utbildningsprojekt, res..
149 kr
Billiga leksaker

Billiga Leksaker

Kvaliétsleksaker i all ära men ofta går det lika bra med små, roliga men billiga leksaker. Här hittar du klassiker som pruttkuddar, den klibbiga handen, slime och fina smycken. Barn tycker alltid om att få något nytt, och man behöver inte alltid köpa något dyrt. En enkel leksak för 29 kr fungerar jättebra som underhållning några dagar. Har man barn som lätt blir uttråkade kan det vara bra med några billiga leksaker undanstoppade, som man kan ta fram vid behov. En sommardag med spöregn eller när barnet är sjukt och hemma från dagis eller skola.

Varor med sammanlagd vikt på 500g kan beställas med brevfrakt, och kommer då oftast direkt hem i brevlådan. Annars skickas varorna med Postens postpaket och hämtas ut på ditt närmaste serviceställe.

Inga produkter>>Visa varukorg
Omdömen PricerunnerOmdömen PrisjaktFacebook

Billiga leksaker

Välkommen till Busbjörnens tips på billiga och roliga leksaker. Här kan du köpa leksaker som är roliga, billiga, nyttiga, läskiga och de flesta går att skicka som brev. Det innebär att fraktkostnaden blir endast 29 kr. Många av produkterna har en låg vikt så det går att få flera varor i samma leverans och fraktkostnaden blir inte mer är 29 kr. Så passa på och köp hem lite extra leksaker, det kommer alltid tillfällen då det är bra att ha något nytt att plocka fram. Det finns det som passar både liten och stor. 

Busbjörnens billiga leksaker är perfekta som presenter. En liten och billig present kan roa lika mycket som en stor. En present brukar alltid vara uppskattad. Här finns presenter som är populära och passar till barn, kompisar, vänner etc. Vår målsättning är att beställningar som inkommer före kl.14.00 packas och skickas samma dag och kan alltså levereras till mottagaren dagen efter beställning.

Busbjörnen är en trygg och säker leksaksbutik som har funnits i flera år. Vi levererar både stora och små leksaker till hela Sverige.