Tryggt att vetaTryggt att vetaNyheterKampanjvarorTopplistaBjörnchansen
Busbjörnen - Leksaker på nätet
Rea-20 %Hape Pound and tap bench
Hape Pound and tap bench Rolig musik/hamamrspel leksak. Slå ner bollarna så att de nuddar xylofon och spelar en liten melodi. Passar för barn som är +12m.
299kr239 kr
Rea-25 %Hape Walk along Snigel
Hape Walk along Snigel Större snigel i trä med snöre så barnet kan dra runt den. Den är även samtidigt en plocklåda med olika former att passa i hålen som finns på skalet. Passar barn från 12 månader.
299kr225 kr
Rea-24 %Cotoons Speldosa
Coton Speldosa Cotoons fina speldosa som man kan fästa på tex spjälsängen.
169kr129 kr
Hape Rytmset
Hape Rytm set Rytm set ifrån Hape i trä med två olika intrument. Passar barn från 12 månader.
99 kr
Telefon
Micki telefon Helfestlig telefon med inspelningsfunktion. Finns i tre modeller.
219 kr
BRIO Vit Anka
Brio anka Klassisk dragleksak från BRIO. Dra mig i snöret och jag följer efter dig. En kul följeslagare. En anka som följt flera generationer barn tätt i spåren. När man drar den i snöret ..
249 kr
Flodhästen
Flodhästen Den spelande flodhästen Hippo Pedale. Tryck på min mage och jag sjunger och paddlar. Styr mig med mitt roder. Fyll lite badskum i båten så blir det bubblor när jag paddlar omkrin..
269 kr
6943478016989
Hape Aktivitetskub Hape Aktivitetskub har 5 olika lekytor med allt ifrån en boll labyrint till pussel, redskap att utforska osv. Perfekt leksak till barn över 12 månader! Hape är ett märke med kval..
599 kr
Hape Kranlyft
Hape Trä kranlyft Stor kranlyft med kran som går att hissa upp och ner och åt sidan ifrån Hape i trä med tillbehör som skyltar, koner, varningsstaket. Passar barn från 3 år.
399 kr
Barnleksaker Barn små billigt

Små barn behöver få leka

Man kanske inte alltid tänker på det men små barn behöver faktisk leken för att utvecklas. Det behöver givetvis inte vara en spelande buss från Fisher Price, utan det kan vara allt ifrån enkla träleksaker till aktivitetsleksaker med massor av ljud och ljus.

Det är inte förrän man själv har barn som man inser hur saker och ting faktiskt fungerar. Mycket av leksakerna som barn har är faktiskt helt onödigt, då barnen bara tittar på den i en minut och sedan inte leker med den mer. Därför är det noga att man väljer leksaker som man tror att barnen verkligen kommer att leka med.

Några ovärdeliga leksaker som vi rekommenderar alla som har små barn är:

- Lära gå vagn / Lära gå bil
Denna är väldigt bra när barnen börjar stapla runt på ostadiga ben. Precis i början måste man vara med och hjälpa till, men snart lär sig barnen hur det ska använda sig av stödet som lära-gå vagnen ger, och då sparar man många timmar med ryggvärk.

- Leksaksspis
I stort sett alla barn älskar leksaksspisarna och lagar mat i timmar. Det är en vardaglig rutin som på något sätt alla barn intresserar sig för. Glöm inte tillbehören som kastruller och mat då det är detta som barnen egentligen leker med.

-Plocklåda
Det är inte alla barn som fastnar för dessa men det är många som gillar detta. Det som gör plocklådan så bra är att den stimulerar så många sinnen och färdigheter på samma gång. Barnet lär känna former, och att greppa och flytta klossarna, lär känna olika färger, och kan dessutom bli väldigt stimulerade när de börjar klara av övningen själva.

-Telefon
Den klassiska telefonen från Fisher Price är ett säkert kort. Även om just mina barn inte har fastnat helt så är det endå en lek som inte tar slut. Det är lika kul att prata i telefon när barnen är 1 år som när det är 3.

- Lekpiano
Barnen älskar när det låter. Kanske inte gäller alla föräldrar dock! Det spelar inte så stor roll om barnen kan påverka så mycket av vilket ljud eller musik som spelas. Det viktiga brukar vara att det låter. De flesta barnen älskar också att dansa, så ett bra tips är att komplettera med några cd-skivor med barnmusik. Det finns under menyn Böcker och Musik här till vänster.

-Bilgarage
Är det något som nästan alla mindre barn flockar sig runt på dagis så är det bilgaraget. Speciellt i åldern 1,5 till 2,5 år. Det är lite svårt at säga vad som lockar, men det är många barn som gillar dessa.

Inga produkter>>Visa varukorg
Omdömen PricerunnerOmdömen PrisjaktFacebook

Köpa Barnleksaker online

Letar du efter trygga, bra och säkra barnleksaker så har du kommit helt rätt. Här finner du ett stort sortiment av de bästa sakerna till dina barn.

När det gäller säkerheten är det viktigt att barnens lek och skoj alltid är under kontroll. Ingen förälder vill ge sitt barn farliga saker som barnet kan sätta i halsen eller på andra sätt ta skada av.